Om Gins

Når temperaturen passerer de 25 grader på en skyfri himmel, er det for mange tid til en kølig drink på terrassen. Men hvilken skal man vælge? Den klassiske drink Gin & Tonic er for mange, unge som gamle, et must på listen. Selvom der er kommet flere spændende drinks og cocktails på markedet de seneste år, holder en Gin & Tonic stadig, og på en lun og solrig sommerdag holder den ekstra. Men selvom Gin & Tonic for mange er den sikre sommerdrik, så kan gin nydes året rundt. Risalamanden juleaften er eksempelvis ikke den samme uden en ’sloe’ gin. Gin kan altså fås i al verdens varianter, hvor drinken i det mørke og kolde vinterhalvår eksempelvis klæder lidt ekstra sødme og krydderi.

Kan du ikke lide gin? Det passer ikke, så har du bare ikke fundet den rigtige kombination af gin, tonic og garnish. Hvis du endnu ikke har fundet den rigtige kombination, så frygt ej, hos Gins.dk er der noget for enhver smag og med sikkerhed også noget, som du kan lide. 

Hos Gins.dk sætter vi altid kunden i centrum, og vi har siden etableringen i 2018 haft en ambition om at være Danmarks førende gin webshop med konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Med den hurtige levering kan du altså hurtigt få slukket din gintørst og tro os, vi ved af erfaring, at det kan være svært at vente.

Vi er ligeledes passionerede om det gode købmandsskab, hvortil vi indretter og udvikler sortimentet efter vores kunders ønsker og behov.

 

Det siger kunderne om os

Bedste tilbud, hurtig ekspedition

5 stjerner på trustpilot

Eftersøge specifik vare – fandt den hér til den bedste pris. Meget hurtig ekspedition og levering. Fuld tilfredshed? Yes!

Jan Boman

Super flot udvalg af billig gin

5 stjerner på trustpilot

Super flot udvalg af billig gin. Den lokale vinhandler er 150 kroner dyrere på den netop afgivet ordre. Varm anbefaling herfra.

Morten Holst Henriksen – Aalborg

Virkelig godt udvalg og hurtig levering

5 stjerner på trustpilot

Virkelig godt udvalg, nemt flow på hjemmeside og hurtig levering. Kan på alle måder anbefale Gins.dk

Rikke – København

Min nye Gin-leverandør

5 stjerner på trustpilot

Hurtig levering, fornuftige priser og god service. Var i dialog med kundeservice og fik gode tips. Thumbs up!

Kim Østergaard – Aalborg