Opskrift: Julesirup

Giv din gin et ekstra julet touch her i december med en hjemmelavet julesirup.

Denne sirup passer perfekt sammen med en god gin, gerne Copenhagen Distillery Orange Gin, og Fever-Tree Clementine tonic. Men der er uendelige af muligheder, så det er kun fantasien og barskabet som sætter grænser.
Bland 4 cl gin med 2 cl sirup og en 200 ml Fever-Tree Clemtine, så har du den perfekte julede gin og tonic.

Opskrift
500 gram rørsukker
2,5 dl vand

Krydderier:
2 kanelstænger
3 hele stjerneanis
20 hele sorte peberkorn
15 nelikker
10 hele allehånde
10 hele kardemomme

Fremgangsmåde
Hæld rørsukker og vand i en gryde, og kog det op ved svag varme indtil rørsukkeret er smeltet. Kom derefter alle krydderierne ned i gryden og rør rundt i 2-3 minutter.
Siruppen bliver meget tykkere i konsistensen når den køler ned, så den skal derfor ikke koge ind.
Tag gryden af varmen og lad den stå med krydderierne i, i mindst 4 timer, eller gerne til dagen efter.
Si derefter krydderierne fra og kom siruppen i en sirupdispenser.
Opbevar den i køleskab.